VondelCS Webcast

VondelCS, brengt media, cultuur en opinie samen!

Scroll Scroll

Vondelparkpaviljoen, een prachtlocatie!

Het Vondelparkpaviljoen (genaamd VondelCS) is een prachtige locatie aan het populaire Vondelpark in Amsterdam. In het monumentale pand (het pand dateert uit 1881) bevinden zich drie radio/tv-studio’s en drie multifunctionele ruimtes. Bekijk het gebouw!

Webinars opnemen in stijl

Neem een kijkje in de verschillende studio’s. Kies de studio van uw voorkeur en geef een presentatie in stijl. De presentatie die u geeft wordt via het internet uitgezonden waardoor uw doelgroep de webinar kan bijwonen zonder fysiek aanwezig te zijn. Bekijk het filmpje voor de mogelijkheden.

De opnamestudio in het Vondelpark in Amsterdam

De studio’s van VondelCS zijn erg veelzijdig en van alle gemakken voorzien. De monumentale uitstraling vind je terug in de studio’s. De drie studio’s zijn geschikt voor verscheidene televisie-, radio-opnames en culturele evenementen.

Mediacongres

Tijdens het congres ‘MediaBites’, dat jaarlijks in VondelCS wordt georganiseerd, staat het pand geheel in het teken van technologie en media. Naast verschillende sprekers kunnen de bezoekers workshops volgen en worden nieuwe technologieën en ideeën getest en getoond aan een breed publiek. De sprekers en talkshows zijn te volgen via livestream, zo wordt iedereen uitgedaagd mee te denken over de toekomst van media en de rol van technologie.

Het media atelier

Het Media Atelier bevindt zich helemaal bovenin het gebouw, op de vierde verdieping. Deze ruimte kan gebruikt worden voor het organiseren van workshops, brainstormsessies, vergaderingen enzovoort. Zonder gestoord te worden kan een groep zich in een prettige omgeving afsluiten om te werken en via de webcast de meeting bijwonen vanuit een andere locatie.

Video opname studio voor een talkshow

De finale van ‘Wie is de Mol?’, is één van de bekendste opnames in VondelCS. De live nabeschouwing van Wie is de Mol?, genaamd ‘MolTalk’, werd wekelijks uitgezonden vanuit de studio en de finale werd door 80.000 Nederlanders (live) online bekeken.

Een concert geven in Amsterdam

VondelCS is ook geschikt om concerten te geven. De studio’s hebben hier de faciliteiten voor en de akoestiek is goed. Daarnaast kan VondelCS ook gebruikt worden voor albumpresentaties en het opnemen van videoclips. Een livestream en/of opname, gemaakt met de webcastset, vergroten het bereik. Zo kan iedereen meegenieten van de muziek.